11 Şubat 2008 Pazartesi

AÇIKLAMA

Bundan sonra benim yazılarım beni bağlar,gerçi öncedende öyleydi,fakat birileri yazılarımdan rahatsız oldu.Bu rahatsızlıkları ortadan kaldırmak ve Anarto'ya zarar vermemek için.Anarto gurubunun hiçbir etkinlik ve faliyetlerinde bulunmuyacam.Benim gurup kurulurkende bir beklentim yoktu şimdide yok,ince hesapların hiçbir zaman içinde olmadım.Herkesin yolu açık olsun.Kimse benim göbeğimi kesmeye çalışmasın ben kendi göbeğimi kendim kestim.


Ali TÜRK.

4 yorum:

  1. herzaman doğruydun vede doğru kalacağından eminim.

    YanıtlaSil
  2. Ali abi sensiz olmaz. Allah allahh yaa.....

    YanıtlaSil
  3. Gemiyi terk etmek varmı? gemiyi ilk terk eden kimlerdir bilirsin hoş sen terk edesende bizim seni bırakacağımızımı zannediyorsun bu yaz vakit bulursam yanındayım haberin olsun inşallah bıktırdmayız yoksa bıktınmı.:::))))

    YanıtlaSil
  4. Abi gemiyi terkeden yok herkesin kendi gemisi var zaten.Ama bazı şeylere bile bile lades demek benim kitabımda yok.İnsanlar bir tuaf,biri yalan söylüyor etrafındakilerde ona gaz verip,arkasındadanda nasıl atırdık diyorlar.Bile bile yalan dinlenirmi abi.Adamın cigerini öğrendik,her şeyi yalan kimse tepki koyamıyor,sen şurada yanlış yaptın diyen yok.Boş ver daha ağır kelimeler yazmak geliyor içinden.

    YanıtlaSil