16 Mart 2008 Pazar

BU PAZAR GENE BEYKOZ,BİR DAHA ZOR GİDERİM.

O kadar çalış gerçi bunada şükür,bir kurabiye ye.Diplomasız arıcıya bu kadar oluyor demekki.Söyle kapı gibi bir diplamamız olmadı.Olmazsa kurabiye çok bile.
Oktayın keyfi yerinde buldu güzelim arıları ohh.
Arılıkta yok yoktu yemek harici.Bizim doktor sucuğu begenmiyordu,karın tokluguna çalışmıştı.Biz karın açlığınada çalıştık ahalii.
En son bunun akarabasıyla geçen sene eylülde vedalaşmıştık,gene yeşil ejder.
Muğla anaarı. Kaptanın
Varroalar iş başında.Hiç keyfim yok ayrıntılar,sonra.Bir sürü resim var bunları diz sonra yazısını yaz saat gece 12 olur.Güzel filimlerde var.
Not:Bloggercilik başkalarının ressmini araklayıp hava atmak degildir.En az yüzde 95 resimler sizin olmalı,ayrıca bilgi paylaşılmalı.
NOT:
“Arıcılık bilgi merkezi” ve” arıcılık” bilgi paylaşım “forumu” açılmıştır. Ülkemiz arıcılığına inşallah olumlu katkılar yaparız. 01/01/2010
http://www.aribakani.com/

3 yorum:

  1. abi doktorun ile konustuk. ali yi seviyorsanız oyle et, sucuk, balık... vb. seyleri yedirmeyin dedi. bundan sonra böyle. Saka bir yana hakkaten hazırlıksız yakalandık. telafisi kolay. bundan sonra sipariş alırız artık. hersey için tesekkürler. selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Abi yemegin lafi mi olur o kadar yaptigin iyilik karsisinda, sana 1 degil 1000 yemek feda olsun.. Valla arilarin hecanina kaptirdik kendimizi, telafisini deplasmanda da olsa yapariz.. Her sey için Harbiden cok cok tesekkurler ALI TURK..

    YanıtlaSil
  3. Evet arkadaşlar bu yazdığım yorum bir çeşit dr raporudur. Bu adama ben yanında yokken bir şey yedirip içirmeyin:) sonra sorumluluk üzerinizde kalır haberiniz olsun.

    YanıtlaSil